Wednesday, March 30, 2011

Happy Birthday To me


hello sayanggss . nampak tajuk tu kann .. yaa itu dia .. 29.03 hari jadi akuu laa . weewiit .. hapy birhday to me ;) thank you kepada sesiapa yg wish dkat yana smalam . terharu ;) smuga tuhan balas jasa baik korang semua <3 dan trima kasih juga kpada kwn2 yg bagi present dkat aku . yg tk bg pun tk pe . doa tu pun hadiah pling bermakna jugak kan ;) thank you . malam birthday tu ayah aku bwk pegi mkn seafood dkat 'Damai Seafood' . ok lah not bad . thank you dady . trima kasih jugak dkat mummy  sbb blanja mkn tadi . hehoo .. yang palinngg besttt ......,,, masa mkn malam tu dpt supriseee !! apaa diaa ?? tengok gmbr dekat bawahh tuuuu ... feewiiittt ~ haha . ayah aku bagi Nokia C3 purple colour . cantik ;DD tibe2 je tengah mkn dia keluar . nmpk ada box tapi ingat kan apee . bukak2 jee,wahhh ...... terharu :') TERIMA KASIH AYAHH <3 


nakk pinjamm ? alaaa sure korang pun dah adee yg lbihh bestt dari nii kannn ;) tapi syukur alhamdullilah dngan apa yg yana ada ;) phone sony yang W595 tu mana?? ohh ada ... tapi jadi harta karun dkt rumah . hahahahahha . ok lahhh akhir kata , HAPPY BIRTHDAY TO ME ;)

1 comments:

AKO @ retna said...

kka ret dah belikan hadiah tp lupa nak bg aritu...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates