Tuesday, January 25, 2011

Study :||


hello sayang2 sekaliaann .. how're you ?? k nak buat pengakuan nii .. yana tersangat2 bz , ni pun curi2 masa semata mata nk update blog .. hahha .. kalau lama yana tk update nanti , faham2 jelah yana hilang ke mana .. i will miss you all ;) kerja skolah pun makin banyak dan mkin memeningkann ,, lagi2 kerja math , sejarah dngan kh .. hayoyo .. tk terbuat kott .. tapi mesti boleh pnya lahh yana , org lain buat boleh tk kan kau tk boleh kan .. cuma usaha tu ada ke tk de .. tapi aku tk pernah giveup k .. bersyukur dngan apa yg kita ada , dan redha dnagn setiap yg jadi :) k lahh tnguu cuti raya cina lahh baruu update lgi .. pg holiday laahh .. jadi rasa nya . dkat mana ?? entahh *rahsia .. nak tahu tnggu je lahh nanti k :) kalau u tengah alami situasi yg sama dngan i , jgn give up k.. teruskan usaha .. u can do babee .. goog luckkk :DD -the end-

1 comments:

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

bagus.. menuntut ilmu sampai bile.. hip hip hurey... huhu

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates