Wednesday, August 24, 2011

'Kawan'

assalamualaikum. bulan puasa ni ade jugak org sakit kan hati kita kan. dah lah kawan sendiri pulak tu. Ya Allah, apa nak jadi ni ? nak cerita ke? tk yah lah eak. em kalau tk nk crita srupa tk payah buat entry kan. ok la mcm ni..

sorng budak lelaki dn sorng budak prmpuan. dengn budak lelaki ni, dulu aku rpt sngt dngn dia, tpi skrng dh terbalik. dia benci gile ba** dekat aku. ok fine, dia kutuk2 aku, dia maki hamun aku, dia kata ku mcm2 dkt budak prmpuan tu. mak ai sakit gyle hati baca kan. lantak kau lah nak ckp apa. asal kan kau bahagia. 

and yg budak prmpaun ni pulak, memang aku rpt gile ba** dengan dia smpai la aku tahu benda ni smua. rupa2 , ada udng dsebalik batu... tk thu la pulak dia tikam belakang aku, dia ada kutuk aku. tk thu la pulak kan ape yg aku cerita kt dia smua dia cerita blik dekat org budak lelaki tu. em aku ingt bila aku dh crita kat org tu , crita tu hbis kat situ je, tk pelu dibahas kan lagi kan. tapi lain pulak jadi. dia kata aku mcm2. doe, aku thu doe sape aku. ake sedar. lpasni kau tk payah lah kawan dngn aku, aku kan 'bebual' . kau cri lah kawan lain yg tk bebual. aku malas doe nak ber'enemy2' ni. tpi nak aku nk thu 1 je, knapa kau buat aku mcm ni ? ape siak aku buat dkt kau? stahu aku , aku tk de buat apa2 pun dkt kau. kenape perlu kau bgthu dia ? kenape pelu kau kata aku mcm tu? dh la doe, terpulang korng lah. aku penat doe dngn benda2 ni smua. korng fikir lah sendiri apa hati aku rasa. renung2 kan la ye 'kawan' :')


*thanks banyak2 korng sbb buat hati aku sakit :')*

3 comments:

ShaifulSykes said...

kalau orang tu hormat aku , aku hormat balik . tapi kalau sebaliknya ........ :))

Shaizhar said...

mesti sakit kan kena 'tikam' ha ha ha

Syamiera ♥ said...

Sabar je la yana . Aku pun pernah kene jgk :)) Lgi teruk kot dri kau :D Tapi yg penting kite sabar je, jgn pulak kita balas kat dia :)) I'm always support you dear <3

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates