Friday, May 06, 2011

Karoake@De'Box

welcome readers ;) . Petang tadi tepat pukul 3.17p.m dah sampai ke destinasi kami *De'Box* . Alah dekat je Hehe :p . tujuan kami ke sana ? aduhh nak karokk lahh . Ape lagi kan :p . Pergi dengan siapa ? dengan Eija dengan sape2 jelah . malas nk taip pnjang2 .. haha . ptg tu ade rock , ade sedih , ade hiphop , ada jiwang smua ada . :D memang Best lah ! kalau boleh nak pergi lagi. tapi dah nak exam so kena kurang kan enjoy sikit. tapi kalau tk kluar dok terperok je tension pulak dibuat nye kn . hemm kena pndai2 lah bagi2 kan . Depends pada masa dan kelapangan . Maklum lah sekarang masa tu kena kejar . n sekarang org yg masuk u pun susah nak cari kerja skarang . walau pun ade ijazah . err tu lah yg susah tu. kena lah Studyhard . ;) ok mcm mana boleh kluar topic ni . haha .. :D tengok jelah gmbr2 ni.. ade sikit je sbb batri low masa tu . charge skejap je . huhu :



-THE END-

2 comments:

Syamiera ♥ said...

uwh ,, hang pegi tak ajak aku ea ? sampai hati kau :P hehe *majok majok ;P

Miss Yana said...

Syamiera : alalala . hehe . aku pegy ngan dak2 sekolah aku jelah . org yg invite akuu . next time kite pgy same2 lagy ok . jgn merajuk :p

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates