Friday, May 28, 2010

I Hate You !!

Hai .. Yana nak kongsi beberapa masalah ngan u all .. emm 2 pon kalu u all nak dngar la kan .. 
emm cam ni ,, yana slalu tlng sorang ckgu ni nme dye ckgu .... just pnggil ckgu F je la k .. 
girlfriend ckgu F tu nme dye kak S .. ari tu kiterang x jdi dtg awal .. slalu dtg awal ngan eija .. 4 wat ? study mt laaa .. emm then ckgu F tu jgak yg ckp, kalo pape hal, bitau kat FB je .. 
then se ari 2 ,, yana bz .. x jdi la nak dtg .. yana pun bitau la kat fb .. then kak S makwe dye 2 , perasan !! 
dye ingat yana bg kat dye la .. padehal yana bg kat ckgu F !! 
then dye maki2 kiterang kat fb .. dye 2lis kat wall dye .. peerrgghhh !!! sape x geram kan !!! 
haiiisshh !!! asal la pompuan 2 prasan sangat .. 
dye hingat dye bagus la 2 .. dye hingat dye cantik sangat2 la 2 .. 
hey,, my granma is better pretty u la !! dia ckp kat org ,, yana nak ngorat ckgu F dye tu .. 
eeee .. tlong la .. kite rang just Ckgu n student la !! x kose aq nak ngorat ckgu F tuh !! 
waste my time la !!!!! eee yerk !!! please la .. ee gram ner !!! 
em anyway ,, harap2 dye sedar la yek :p .. kiterang x lbih pun just student n ckgu je la !!
 ok bye .. nak melayan si dia :p

=>Diary Of Miss Yana<=

1 comments:

AKO @ retna said...

alaaahhaii tu nama nya dia rasa terancam la dik...
maknanya dia rasa yana lagi lawa dari dia hhahaa... sbb tu dia takut cikgu F ngorat yana n tglkan dia..

takpe.. jangan melatah. Mende ni klu kita x buat salah x yah nak besar2kan. Kita buat bodo jer. Klu kita balas balik nanti dia lagi sonok nak maki2 kita...

Asal yana n kawan n cikgu F tahu kowang sekadar cikgu dan student, dah cukup.. concentrate pada study jer..

Bodoh la dia tu, klu x sanggup nak kongsi bf ngan anak2 murid bf dia, baik x yah berboipren....

pape pun,
just wat mcm biasa k.. study... tak tahu mmg patut kita tanya cikgu. Peduli kan anasir2 jahat.

Gud luck ek utk exam nanti ;)

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates